paus

jag vet att jag knappt börjat med bloggen! men jag har kännt nu efter studenten och allt att jag vill bara ta det lugnt ett tag framöver. Men jag kommer garanterat dra igång bloggen igen om några veckor, antagligen om någon månad eller så! Så I'll be back och jag låter er veta när jag är det ;)

PUSS PÅ ER SÅ LÄNGE!


dåligt med uppdatering

Det skrivs inte så mycket just nu om våran drama queen. Därför tänkte jag att jag bara laddar upp lite gamla bilder..
Här är några från när kristin var i Miami i vintras. Trots att hon bara är en dag på stranden är hon så sjukt snygg ;)



Heroes

Igår eftermiddag hölls den årliga galan "A time for heroes celebrity carnival" i L.A. Kristin var där tillsammans med Stephanie Pratt. såhär snyggt men ändå enkelt klädd var kristin



Varför är hon tillbaka?

Här har ni en liten intervju med Kristin där hon berättar lite om varför hon är tillbaka och vad andras respons har varit till det. Vet inte riktigt varför den hackar så mycket! Men man hör iaf vad hon säger och hur snygg hon är ;)


old pics

Jätte gammal bild från Laguna Beach tiden på Kristin och Heidi.


Gammal bild på Kristin och Lauren. så små =) haha

sorry!

Jag startade bloggen i helt fel tid punkt, tar studenten här i veckan och har massvis med saker att göra! Så jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen =) Jag kommer vara bättre snart, promise!!!


Outfit!

Älskar hur hon klär sig, så snygg!


kristin gör en speidi

Även Kristin verkar har upptäckt konsten hur man drar till sig paparazzis precis som våra kära Heidi och Spencer Pratt. De alla tre gör om vardagliga paparazzi bilderna till ett photo shoot ;)



Speidi!

catwalk catfight

Kristin verkar inte tycka om bara att röra till de i hennes liv runt omkring, såsom Lauren och Audrina, nu hamnar hon även i fight med modeller. T.ex, Selita Ebanks. När hon häromveckan var host för en mode show bestämde hon sig för att det skulle vara kul att kasta lite glitter på modellerna när dom gick på cat walken, men Selita och hennes modell vänner höll inte med, så efter showen bestämde de sig för att konfrontera Kristin..

Aldrig en lugn sekund med kristin ;)




Kristin Cavallari

Det här en helt ny blogg som kommer handla om drama drottningen själv, Kristin Cavallari!
Dagligen kommer jag att uppdatera de nyaste skvallret och skandalerna som befinner sig runtomkring Kristin.
De flesta tycker att det är en dålig sak att hon bytt ut Lauren Conrad, men inte jag! Jag tycker inte att det är jätte bra heller, för jag gillar Lauren otroligt mycket också, men det känns som att det häner lite mer kring Kristin. Jag är själv lite av en drama queen och kommer alltså nog gillar säsong 6 av The hills! Det ska bli intressant att se hur allt går och hur alla relationer påverkas.

Kommer snarast möjligt börja uppdatera med alla nyheter! ;)
LOVE, kristincavallari.blogg.se

RSS 2.0